Såhär.

Accep­tera räds­lan för att lyc­kas. Accep­tera att du kan bli lite gri­nig när saker och ting går all­de­les för lätt och kon­flik­terna ute­blir. För­sök låta bli att dra­ma­ti­sera saker och ting bara för att olika situ­a­tio­ner ska ge dig mer sti­mu­lans och göda hjär­nan med de rätta kemi­ka­li­erna . Även om jag vet hur lätt det är att helt omed­ve­tet gå i kon­flikt med per­so­ner (eller t.o.m döda ting som tex damm­su­ga­ren) bara för att hjär­nan behö­ver sina kic­kar, så vet jag också hur för­vir­rad omgiv­ningen blir och hur stor skada de mest älskade rela­tio­ner kan ta.

Poweryoga igen


Det var denhär videon jag såg om poweryoga. Uppe på en klippa med en vacker vy. OK.
Och nu på fredagsmorgon har träningsverken sen i onsdags bivit maximal. Pilatesträningsverk. Det kokar lixom i kroppen.
Jag har gått upp tidigt som fan idag för att hinna till jobbet. Sov i Tullinge dessutom. Men imorn är det helg och jag ska tattuera mig. Och ikväll, Kvarteret Skatan!


Riktig vinter!

Det är så mysigt! Jag njuter av denna snö! Denna snö gör att allt annat blir så mkt bättre också. Så sant.

Igår anmälde jag mig och mina kollegor på Poweryoga. Jag kan knappt berga mig till att börja med det! Kommer kanske nästan nästan tjuvstarta och prova några övningar hemma. Får se! Vill inte fuska! Men jag såg ett klipp på youtube, det såg riktigt nice ut. Kommer kanske inte vara såhär vig och stark första gången, men man ser ju vart det leder. http://www.youtube.com/watch?v=ZLZ2WHodLqQ 
Är nästan säker på att jag kommer få en pilatesboll i julklapp! Kommer bli perfekt! För nu är inte nästa träning förens vecka 3. Träningen igår var så sjukt jäkla kul!

Jag vill inte att det ska börja spöka här, sånt pallar inte mina nerver. Men en hustomte vore bra. Nån som fixade lite. Stängde av plattorna, släcker lampor jag glömt, stänger till kylen ordentliget, lägger fram rena kläder, rensar datorn. Det vore jättebra.

Morgonblogghet.

Jag har sånt sug att blogga på mornar. Men det går ju inte, blir ju försenad då. Men jag är som mest inspirerad på mornarna. Fan vad jag vill ha typ en Iphone, nåt att surfa på och kolla på film. Min pendlingstid skulle bli så värd då. Seriöst. Borde fan ta tag i den saken på riktigt. Teknik är inte så dumt alltså.
Lyssnar på Anti-Nowhere League – I Hate People . Det är kul.
Jag hatar att jag inte är bra på att sticka. Men jag gillar ändå gnistan som kommer i detdär ;) Annars hade jag aldrig lärt mig klippa, om jag inte varit så irriterad på att jag inte kunde skiten.

Önskemeny

Kalle kommer hit på middag. Han ska få "Chicken Fajita Suprise Alexandra Extreme"
Fick sms som svar: "chips, godis, ostbågar, popcorn, pistagenötter, raparberpaj med vaniljsås ,cocacola med sprit, fläskfile med pommes och 3 cheesburgare."
Sen och "glass med colasås"

Han är tokig min bror. Idag har jag fett ont i halsen och vill inte gå ut. Men men, snart är det jul och då ska man sitta still skitmycket så det är bara att passa på nu.

Söndag och nöjd.

http://www.prisondate.se/
Så jäkla kul sida. Verkligen ett säkert kort när jag behöver drama.


Festivaloutfit

Denhär bilden är på nåt sätt så jävla härlig. Den symboliserar min mindre andliga sida.
Force Attack 09. Jag bär någon annans hårband, Solglasögon, T-shirt, Skor. Löshåret, handväskan, tightsen och drinken är mitt eget iaf. Dricker nog rom och cola om jag känner migsjälv rätt.

Förmodligen är jag lie full, eftersom jag är så kamerakåt. Och jag var typ full hela denhär fesvivalen. Ja jesus. Min vilda ungdom. Hehe, råkade skriva Ungdum först, ung och dum. Skönt att man är svinsansad numera.


Morgontrött?

Jag har blivit drabbad av morgontrötthet. Typiskt svenskt tänke jag, men det kanske inte är just typiskt svenskt. Eller jo. För i Sverige blir det aldrig morgon, så det är emot människans natur att gå upp när kl är 7.

Det är inte mkt som drar en att gå upp när man är totalt luststyrd. Man får ha små knep till allt.
Jag dricker ju inte kaffe, men en kopp te kan man ju unna sig för att komma upp ur sängen.
Och igår smörjde jag faktist in mig med BUS för att festa till det! Det var kul att vakna och gå och se sig i spegeln!
Jag har en "fin" brun-utan-sol. man ser inte riktigt att man har den, för det blir en väldigt naturlig färg. Jag har inget behov av att vara brun i december, men det jämnar ut huden, och man känner sig vacker!
Ett annat tips kan vara att lägga upp håret innan man går och lägger sig, då studsar man upp ur sängen för att få ta ur dom, och puffa till lockarna!
Det sista jag drömde, efter att ha festat med Pete Dorety på rassle, var att en tant stod med bandaren och dansade till blondie på planet till Polen!
Blondie – Call Me
Så lät det. Då kan man lyssna på det på riktigt sen när man vaknar, det är ju shysst. Blogga kan man göra om man inte har tv.
Att klä på sig lite roliga kläder är kul. massa strumpbuxor, med vita leoparderna utanpå, och svart bahamasklänning. Mitt nyaste tillskott till outfiten är mina jul-trosor. det är bara jag som ser dom men jag ler :)

Tanke, Känsla, Beteende.

Det är något som verkligen är på tapeten just nu. KBT är skitbra.
Jag är så glad att jag valde att göra det. Det gör mig medveten. Så slipper man hafsa runt.

By the way så vill jag så otroligt gärna se La Fraction i Oslo 30 januari! Kommer nog hoppa Malmö för dethär!
http://www.lafraction.org/ Här kan man lyssna det är skitbra!


Lite pepp.


Något för alla smaker.

Dolly

Jag har kännt mig lite oinspirerad ett tag. KAN VARA för att jag inte lyssnat på Dolly på typ en vecka.
Värt att göra ett försök iaf. Det är glada och ledsna låtar, om verkliga livet, livets gång.

Jag har bara lyssnat på Dolly i några månader, så det är lixom musiken till mitt hem.

RSS 2.0